Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

O B Č I N S K E N O V I C E OBČINA SEVNICA

Javni razpisi s področij športa, gospodarstva in turizma. Objavljen je javni razpis za sofinanciranje izvajalcev letnega programa športa. Skupni predvideni obseg sredstev za sofinanciranje programov je 116 tisoč evrov, prijave na razpis pa morajo biti oddane do 26. marca 2018.

logotip obcina sevnica

 

Celotna vsebina razpisa je dostopna na spletni strani Občine Sevnica, www.obcina-sevnica.si, pod rubriko Javni razpisi.

V sklopu netekmovalnega športa je predmet javnega razpisa prostočasna športna vzgoja otrok in mladine, športna rekreacija, šport starejših in šport invalidov. V sklopu tekmovalnega športa je predmet javnega razpisa športna vzgoja otrok in mladine, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport, ter kakovostni šport in šport invalidov. Predmet razpisa pa je tudi izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje strokovnih delavcev v športu, delovanje športnih zvez in delovanje športnih društev in športne prireditve, med njimi rekreativne prireditve in rekreativne občinske lige.

Objava javnih razpisov s področij gospodarstva in turizma bo naslednji petek, 9. marca. Roki za vse ostale razpise, med njimi s področij kmetijstva, kulture, mladinskih dejavnosti ter zdravstvenega varstva in sociale, pa so se iztekli v mesecu februarju.

 

18. Tradicionalni karate-do turnir Tanin open 2018

Klub borilnih veščin Sevnica v sodelovanju s Zvezo karate organizacij Slovenije in Zvezo klubov Japan Karate Association Slovenije jutri, 3. marca, v Športnem domu Sevnica organizira športno prireditev, 18. Tradicionalni karate-do turnir Tanin open 2018. Otvoritev tekmovanja bo ob 10. uri, ko bo tekmovalce in pripravljavce dogodka pozdravil tudi župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk.

Občinska uprava Občine Sevnica

Datum objave: petek, 2. marec 2018

Pin It

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Radio Narodnjak

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save