Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

JUTRI SE V PREDDVORU ZAČNE PRAZNIK GLASBE IN VESELJA

Spoštovani,

  v četrtek, 22. maja se v Preddvoru začne 7. PRAZNIK GLASBE IN VESELJA - PREDDVOR 2014, ki ga organizira Agencija Media butik v sodelovanju z Občino Preddvor. Prireditev vsako leto v objem Storžiča privabi množico obiskovalcev od blizu in daleč in verjamemo, da bo tudi letos tako. Šotori na prireditvenem prostoru na dvorišču podjetja Jelovica hiše v Preddvoru so že postavljeni, lepo vreme imamo obljubljeno.

 PROGRAM PRIREDITVE:

četrtek, 22. maj ob 20. uri -  Humanitarni koncert, ki ga pripravlja Območno združenje Rdečega križa Kranj v sodelovanju z Občino Preddvor,  pod imenom "Košnikova gostilna pod Zaplato".  Nastopajo Mito Trefalt kot Košnikov ata in ansambel Dor ma cajt. Izkupiček koncerta bo namenjen nakupu prehrambenih paketov za pomoči potrebne. Cena vstopnice je 10 eurov.

- petek, 23. maj po 20. uri  - odlična zabava s skupino MAMBO KINGS. Vstopnina znaša 3 eure.

- sobota, 24. maj po 20. uri - žuriramo z narodno-zabavnim ansamblom NEMIR, za ritme rock’n'rolla pa bodo poskrbeli člani ROK'N'BANDA. Vstopnina znaša 3 eure.

- nedelja, 25. maj od 15. ure dalje -  obiskovalce bo začel ogrevati TRIO ŽANA URBANCA S PEVKO, ob 16. uri pa se začne PREDIZBOR ZA NAJSTAREJŠI SLOVENSKI FESTIVAL DOMAČE GLASBE "PTUJSKI FESTIVAL", na katerem se bo za vstopnico za festivalski večer na Ptuju potegovalo 12 ansamblov. Nastopili bodo PRLEŠKI KVINTET, ŠOK KVINTET, SEKSTAKORD, SAVINJSKI KVINTET, OGNJENI MUZIKANTI, PETAN, VESELI DOLENJCI, VIŽA, NAPEV, BISERI, VIKEND in GLAS. Ansamble bo ocenjevala strokovna komisija, najboljšega izvajalca pa bo izbralo tudi občinstvo. Nagrajenec občinstva prejme pokal organizatorja v trajno last. V nedeljo bo tudi pestra ponudba na domačih stojnicah, animacija za otroke, nagradne igre in bogata gostinska ponudba, za katero skrbi Media butik. Sponzor predizbora je podjetje GAJ LES d.o.o. iz Tržiča. Vstop prost.

Generalni pokrovitelj 7. PRAZNIKA GLASBE IN VESELJA - PREDDVOR 2014 je podjetje JELOVICA HIŠE d. o. o.
Glavni sponzorji so: Inštalacije Golob iz Zgornjih Gorij, Avtokleparstvo in ličarstvo Markič iz Podbrezij, Avtoličarstvo in avtokleparstvo Draksler iz Kranja, Adriatic Slovenica PE Kranj, Avtohiša Vrtač Kranj, Kamm d. o. o. Šenčur,  Trgovina z glasbili Symphony International iz Predoselj, Estrihi Rode iz Srednje vasi pri Šenčurju, Elektro Gorenjska, Kolesarska trgovina Šport 11/11 iz Šenčurja, Vrtnarstvo Kozjek iz Voklega in Čistilnica Šengar iz Britofa. Iskrena zahvala velja tudi vsem manjšim pokroviteljem, ki nam pomagajo pri izvedbi prireditve.

Medijski pokrovitelji so Radio Antena, Radio Gorenc in spletni portal Narodnjak.si.

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save