Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Saša Lendero in grupa Barabe Predstavljajo duet MIŠOLOVKA

Preteklo poletje je Saša Lendero z uspešnico “Da ne padem dol” vabila na roštilj in bevando, letos pa priljubljena pevka preseneča z novim poletnim singlom, ki je po dolgem času duet.

sasa lendero in barabe


“Od mojega zadnjega dueta je res preteklo že veliko vode. Dueti namreč zahtevajo tako osebnostno, kot tudi glasovno ujemanje izvajalcev, poleg tega pa prinesejo s seboj  veliko časovnega usklajevanja, ki je takrat, ko imaš družino, toliko zahtevnejše. V preteklih letih sem se iz naštetih razlogov odpovedala kar nekaj sodelovanjem.
Vabilo popularne, hrvaške zasedbe Barabe je prišlo iznenada in tudi moja odločitev je bila nenavadno hipna. Čeprav sem ravno takrat pripravljala novo pesem, ki je bila že dokončana in v fazi zaključnega miksa, sem pesem Mišolovka poslušala in v hipu me je osvojila. Težko je reči, ali me je bolj navdušila pesem, poredno in nadvse pozitivno besedilo, ali pa je bila to energija skupine ter glas njihovega pevca  Tomislava. Skratka, Mišolovka je pesem sonca, zabave in zafrkancije. Seveda pa si najbolj želim, da bi tudi poslušalce spravila v tako dobro voljo, kot je mene”, je o novem duetu povedala simpatična Saša Lendero, ki obljublja, da svoje glasbene kariere ne namerava nadaljevati v hrvaškem jeziku. “Tokrat gre za zabaven in simpatičen glasbeni izlet, naslednji singel pa bo seveda spet v slovenskemu jeziku”.

Sicer pa za Sašo petje v hrvaščini ni povsem nova izkušnja; leta 2004 je namreč na mednarodnem hrvaškem festival Marco Polo Fest, v duetu s svojim partnerjem Miho Hercogom s pesmijo “Sunce izlazi” osvojila Glavno nagrado Grand Prix in naslednje leto nagrado strokovne komisije s pesmijo “Diši sa mnom”.


In, kdo so fantje, ki so pevko očarali, do te mere, da se je po mnogih letih odločila posneti duet?
Barabe so skupina talentiranih, glasbeno izobraženih mladih fantov, ki so zaradi svoje karizmatične oderske energije poznanih tudi pod nadimkom “mladi kralji zabave”. V omenjeni zasedbi ustvarjajo šele pet let, pa vendar so v kratkem času nanizali kar nekaj uspešnic in festivalskih uspehov, med drugim hit Žene su zakon, ter dueta z Jasminom Stavrosom in Antonijo Šolo.

Barabe pravijo, da so se v Sašin glas in energijo takoj zaljubili in komaj čakajo da pesem predstavijo občinstvu. Zagotavljajo, da si bomo kmalu lahko gledali tudi videospot za pesem Mišolovka, ki bo imel nekaj zelo zanimivih elementov.


Avtor glasbe in aranžmaja: Branimir Mihaljević
Avtor Besedila: Željko Pavičić

Save

Pin It

Radio Narodnjak

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save