Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skupina Ku Adn predstavlja promocijsko video spot

Skupina Ku Adn, ki prihaja iz Brkinov/ Primorske in je znana po žurerskih nastopih, predstavlja nov poletni hit, v drugačnih ritmih, kot smo jih navajeni od njih, z naslovom OMG (Oh my god), ali po naše "O moj bog". Pesem ima ljubezensko besedilo, je v modernih plesnih ritmih Reggae/pop-a, z udarnim refrenom. Posneli smo jo v studiu Zibelnik v Ljubljani, kjer snemamo tudi prihajajoče hite.

ku adn

Besedilo pesmi je prispeval naš Simon, prav tako glasbo, za aranžma je poskrbel Aleš Zibelnik.
Snemanje in izdaja spota, se nam je, zaradi scenarija in izvedbe snemanja, ter montaže, malce zavleklo, smo pa zato nestrpno pričakovali njegovo premiero, da ga pokažemo in damo poslušati vsem.
Sebastjan, bobnar skupine, snemanje spota in načrte opiše tako:
Snemali smo na dvema, zelo različnima in zelo oddaljenima lokacijama, pri nas in v tujini, v šotoru Vinakoper, Novembra, na martinovanju v Kopru, na snemanju TV oddaje Ujemi Sanje, ter na oddihu in dopustu, v sodelovanju z priznanim režiserjem Scott Speer-jem (med drugim je režiral tudi film Step Up Revolution- Odpleši svoje sanje) na vroči plaži in v baru v Miami-ju, z še bolj vročimi puncami in igralkami, kot sta Kathryn McCormick in Cleopatra Coleman.


Mislimo, da se bo pesem OMG lahko prebila do vseh poslušalcev, ki nas spremljajo, prav tako, da bomo z njo pridobili nove zveste oboževalce. Manjkati ne bo smela na nobeni zabavi, ki jo bomo odigrali, skozi to poletno sezono. Vidimo se na zabavah in veselicah!
Režijo spota smo zaupali režiji v sestavi: Simon F & Studio Štajerc & Scott Speer,
montažo spota smo prepustili domači produkciji "Sajmon F Prod-akšon".
Več o nas, si lahko ogledate na naši uradni spletni strani www.kuadn.com, kjer bo na voljo tudi oblika pesmi v mp3 formatu, ter besedilo pesmi OMG, za download.
Pripravljamo tudi nove hite, ki jih bomo izdali, če bo vse po sreči do konca leta 2016, z enim posebnim poletnim hitom, smo se prijavili na enega iz med najbolj priznanih in znanih slovenskih poletnih festivalov, močno si želimo in upamo, da bomo tam tudi sprejeti. Drugače vam pesem vseeno čez poletje predstavimo v obliki novega spota.

 

Info:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
http://www.kuadn.com
FB: Skupina Ku Adn

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save