Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ZALA SMOLNIKAR vam predstavlja prvo skladbo

ZALA SMOLNIKAR je zelo radovedno in živahno šestnajst letno dekle. Petje in klavir sta njeni največji ljubezni. Petja se uči pod mentorskim vodstvom svoje mame Renate Smolnikar v Glasbeni šoli Lartko v Trzinu, sicer pa je pridna dijakinja 2. letnika Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani. Igra pa tudi tolkala. Najbolj z navdušenjem se spominja nastopov v Cankarjevem domu.

zala smolnikar

V Gallusovi dvorani, kjer je kot 11-letna deklica s petjem in klavirjem nastopila na La vie en rose. Nastopila je tudi že na velikem Festivalu Lent v Mariboru. Na festivalu FENS-u v Kopru je s svojo avtorsko skladbo Lučke in bučke  zmagala, skladba je bila nagrajena tudi za najboljše besedilo, ki ga je napisala njena mama Renata Smolnikar, Zala pa je skupaj z Gašperjem Koncem napisala glasbo. Zala je sodelovala tudi v otroških zborih, in sicer v Slovenskem otroškem zboru in Gorenjskih slavčkih, prepevala pa je tudi v muzikalu Pepelka. V prav posebnem delu njenega srca, pa so sodelovanja z orkestri Glasbene šole Lartko, Big bendom GŠ Vrhnika in predvsem z Orkestrom Slovenske vojske. To, pravi Zala, pa je posebno doživetje, peti s takim orkestrom. Je tudi avtorica skladbe Full of energy, ki je bila izbrana za Mini EMO in bila izvedena oktobra 2015 na RTV SLO. Zala je bila tudi finalistka showa Slovenija ima talent. Pravkar pa je posnela svoj prvi videospot Deklica zaljubljena in seveda tudi singel, ki ga bo v teh dneh že moč slišati po radijskih postajah, videospot pa bo kmalu tudi na You tubu.
Zala skladbe piše od svojega 10. leta, a v zadnjem času jih je nastalo kar nekaj in sedaj snema svojo prvo ploščo.  Ker jo tudi zelo mika razkošnost klasične glasbe, sedaj veliko časa posveča tudi raziskovanju komponiranja za komorni sestav in orkester.
Poleg glasbe jo navdušujejo tudi oblikovanje, arhitektura, ples, igra, poezija, šport in kuhanje. Večkrat je bila tudi najboljša športnica razreda.


Podatki skladbe:
Naslov: DEKLICA ZALJUBLJENA
Izvaja: ZALA SMOLNIKAR

Glasba: ZALA SMOLNIKAR
Besedilo: ZALA SMOLNIKAR
Priredba: RENATA SMOLNIKAR/MATIC SMOLNIKAR

Vsi glasbeni izvajalci skladbe:
Glavni vokal in klavir: ZALA SMOLNIKAR
Cajon: MARTIN JANEŽIČ BUCO
Kontrabas: ROK HOZJAN
Tuba: UROŠ KOŠIR
Kitara: MATIC SMOLNIKAR
Spremljevalni vokali: RENATA SMOLNIKAR
Posneto v studio Repnik.

Pin It

Radio Narodnjak

Poslušate:

Oglasnik - Zadnje objave

  • Ni objav za prikaz.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save