Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Premiera videospota za pesem: V srcu jočem

Vižarji smo nase opozorili na letošnjem festivalu Vurberk 2017, kjer smo prejeli najvišje priznanje festivala - Zlatega zmaja. Predstavili smo se z dvema skladbama.Vižarji v sestavi Duška Ogrizek, Franci Ribič, Domen Jevšenak, Aleš Thaler in Simon Lesnik smo se na Vurberku predstavili z valčkom "V srcu jočem", ki ga je spisal Metod Mališnik.

 vizarji 11

Sama zgodba govori o motoristu, ki na cesti izgubi življenje za sabo pa pusti ženo ter sina ki sledi njegovim sanjam motorista. Videospot je nastal po okriljem Timoteja Časarja in Francija Ribiča, ki je tudi pevec v ansamblu.

Snemali smo na dveh lokacijah in sicer pri Turistični kmetiji Marguč v Draži vasi in v Šmartnem na Pohorju pri gospodu Dragu Javorniku ter Miši Rupnik. Velika zahvala gre njim, saj so nas gostili, kot da smo doma. Snemanje nebi tako gladko potekalo brez pravih igralcev. V vlogi motorista in moža je bil Robi Thaler, v vlogi žene Katja Jakuc ter v vlogi sinov Neo Košir in Gal Mirnik. Snemanje je potekalo brez napak in problemov, kar nam je prineslo še dodatno motivacijo. Zelo smo ponosni na naš izdelek in upamo, da bo tudi vam všeč in da bo marsikomu v poduk, ko sede na motorno vozilo.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Pin It

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Radio Narodnjak

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save