Poslušajte Slovenski radio Narodnjak KLIKNI IKONO
  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak sporoča:

puscicaPostanite sponzor in podpornik radia Narodnjak!!!

Oglašujte na našem radiu in to po konkurenčni in ugodni ceni. Podjetniki in vsi, ki želite da postane radio Narodnjak vaš odmevni radio in Alpska glasba številka 1 naše dežele, vabljeni pa tudi pred vsem tisti, ki vam Alpska glasba nekaj pomeni in bi si je želeli še več na našem radiu.

POMAGAJTE NAM IN DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE IN OBSTOJ RADIA NA NASLOV  paypal.me/narodnjak

Več informacij o konkretnem sodelovanju lahko dobite na spodnjem E-mailu, naslov: Radio Narodnjak, Skrovnik 9, 8295 Tržišče

MARKETING & TRŽENJE: radionarodnjak1@gmail.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Novo, videospot ansambla Ponos

Fantje ansambla Ponos v teh letih praznujejo šesto obletnico delovanja skupine. Ob polnih urnikih igranj na porokah, obletnicah in veselicah najdejo čas tudi za ustvarjanje in snemanje lastnih skladb. Zadnja, ki je prav tako kot večina njih avtorsko delo članov ansambla je nastala konec prejšnjega leta.

ansambel ponos


S skladbo, ki nosi domovinsko tematiko se je ansambel udeležil 12. Festivala narodnozabavne glasbe Dolenjske Toplice, kjer je bil nagrajen s srebrno plaketo in drugim mestom po mnenju strokovne komisije in obiskovalcev festivala. Ansambel je s strani strokovne komisije prejel tudi posebno nagrado za najboljšo vokalno izvedbo na festivalu.


V skladbi, ki je skupno delo dveh članov, besedilo je napisal kitarist Blaž Kumše, pod melodijo pa se je podpisal harmonikar Lovro Šenk se fantje sprašujejo o prihodnosti slovenske glasbe in tradicije.

Instrumentalna zasedba z diatonično harmoniko, bas kitaro in kitaro je v skladbi podprta s klasičnim štiriglasnim petjem h kateremu poleg Blaža in Lovra pripomoreta  še bas kitarist Gašper Purkat in Martin Plahanc.

Videospot za glasbo je bil posnet v okolici sedeža ansambla, občini Ig in Brezovica, kjer je ansambel s produkcijo Pratnemer glasbo opremil z življensko zgodbo sina in očeta.

Pin It

Iskalnik po strani

Na programu

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Narodnjakova lestvica