Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Predstavitev nove skladbe in videospota Kdo te bo ljubil

Ansambel POTEP vas vabijo, da v prihajajočih spomladanskih dneh svoje ljubljene popeljete na plesišče. Predstavljajo se z novim videospotom, ki so jo posneli za skladbo Kdo te bo ljubil.

potep2017

Fantje  so potek snemanja videospota opisali kratko in jedrnato : »Videospot za skladbo 'Kdo te bo ljubil' smo snemali v Mozirju na domačiji KOROŠEC, kjer imajo zelo lepe apartmaje in čudovito okolje zelo primerno za sprehode piknike, spoznavanje in navezovanje stikov. Za snemanje smo si vzeli lepo sončno nedeljo, saj smo želeli kvalitetno poustvariti atmosfero videospota. Prav tako smo zelo veseli, da sta se nam pri tem projektu pridružila tudi izvrstna igralca Tina Švajger in Toni Udovč.

Besedilo skladbe je  prispevala Mojca Vidmar, za glasbo je tokrat bil zaslužen Bojan Imperl, aranžma pa je v svoje roke  vzel Marjan Turk.
Kot zanimivost lahko povemo, da je pesem bila v celoti posneta v studiu BossTon pod budnim očesom Boštjana Povšeta ki pa tudi skrbi, da skladbe Ansambla Potep zvenijo kot morajo.

Režijo in scenarij videospota smo prepustili multimedijski ekipi InspiredByMotion, pod režisersko taktirko Mihe in Jureta Milavca, ki sta svoje delo opravila izvrstno.

Save

Pin It

Radio Narodnjak

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save