Poslušajte Slovenski radio Narodnjak KLIKNI IKONO
  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak sporoča:

puscicaPostanite sponzor in podpornik radia Narodnjak!!!

Oglašujte na našem radiu in to po konkurenčni in ugodni ceni. Podjetniki in vsi, ki želite da postane radio Narodnjak vaš odmevni radio in Alpska glasba številka 1 naše dežele, vabljeni pa tudi pred vsem tisti, ki vam Alpska glasba nekaj pomeni in bi si je želeli še več na našem radiu.

POMAGAJTE NAM IN DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE IN OBSTOJ RADIA NA NASLOV  paypal.me/narodnjak

Več informacij o konkretnem sodelovanju lahko dobite na spodnjem E-mailu, naslov: Radio Narodnjak, Skrovnik 9, 8295 Tržišče

MARKETING & TRŽENJE: radionarodnjak1@gmail.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Predstavitev nove skladbe in videospota Kdo te bo ljubil

Ansambel POTEP vas vabijo, da v prihajajočih spomladanskih dneh svoje ljubljene popeljete na plesišče. Predstavljajo se z novim videospotom, ki so jo posneli za skladbo Kdo te bo ljubil.

potep2017

Fantje  so potek snemanja videospota opisali kratko in jedrnato : »Videospot za skladbo 'Kdo te bo ljubil' smo snemali v Mozirju na domačiji KOROŠEC, kjer imajo zelo lepe apartmaje in čudovito okolje zelo primerno za sprehode piknike, spoznavanje in navezovanje stikov. Za snemanje smo si vzeli lepo sončno nedeljo, saj smo želeli kvalitetno poustvariti atmosfero videospota. Prav tako smo zelo veseli, da sta se nam pri tem projektu pridružila tudi izvrstna igralca Tina Švajger in Toni Udovč.

Besedilo skladbe je  prispevala Mojca Vidmar, za glasbo je tokrat bil zaslužen Bojan Imperl, aranžma pa je v svoje roke  vzel Marjan Turk.
Kot zanimivost lahko povemo, da je pesem bila v celoti posneta v studiu BossTon pod budnim očesom Boštjana Povšeta ki pa tudi skrbi, da skladbe Ansambla Potep zvenijo kot morajo.

Režijo in scenarij videospota smo prepustili multimedijski ekipi InspiredByMotion, pod režisersko taktirko Mihe in Jureta Milavca, ki sta svoje delo opravila izvrstno.

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Na programu

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Narodnjakova lestvica