Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

GLASBENIKI NA SNEGU 2017

SLOVENSKA  GLASBENA SMUČARSKA REPREZENTANCA GOLTE - petek, 10. marca DRUŽENJE NA SNEGU IN VELESLALOM SLOVENSKIH GLASBENIKOV 2017 za SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV 2017  v  SCHLADMINGU  8. aprila

plakat ssg 01 web

Spet je leto naokoli in uspelo nam je pripraviti tradicionalno VESELO DRUŽENJE GLASBENIKOV ZABAVNE IN NARODNO-ZABAVNE GLASBE NA SNEGU IN URADNO VELESLALOMSKO TEKMO, ki šteje kot kvalifikacija za SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV v Schladmingu.

458900161

Fotografija FRANCIJA PODBREŽNIKA - Happy band (ki je zmagovalec  zadnjih slovenskih smučarskih prvenstev)  ter nekajkratnega svetovnega prvaka iz Avstrije KLAUS GSTINIG – Die Goldrieder.

Predstavniki medijev morajo prijave poslati najkasneje do torka, 6. marca na elektronski naslov organizatorja  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kjer lahko dobijo dodatne informacije (tudi po telefonu 041 616 603). Prijava mora vsebovati ime in priimek, funkcijo, ki jo opravlja (novinar, fotograf, kamerman, …) in  naslov medija. Zbirališče je med 8. in 10. uro  na spodnji postaji žičnice Golte. Dežurni telefon na dan prireditve je 041 616 603 (Geržina)

Že vnaprej se veselimo druženja z vami na zasneženih in sončnih Golteh.  

GLASBENA AGENCIJA  GERŽINA VIDEOTON,   Ferkova 11, 2000 MARIBOR
Tel.: o2 300 1240,   GSM: o41 616 603,   E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Save

Pin It

Radio Narodnjak

Poslušate:

Oglasnik - Zadnje objave

  • Ni objav za prikaz.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save