Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ukradli ljubezen

Veseli Dolenjci so tudi med tistimi, ki so na letošnjem festivalu Števerjan prepričili strokovno komisijo - slednja jim je podelila nagrado za najboljšega debitanta festivala. Predstavili so se s polko, ki jo že lahko slišite na naši spletni strani...

Veseli Dolenjci imajo za seboj že kar nekaj uspehov z največjih festivalov, a festivala Števerjan, ki je letos potekal od 4. do 6. julija, so se udeležili prvič. Fantje veljajo za kvalitetno glasbeno zasedbo, ki goji štiriglasno fantovsko petje.

Na Števerjanu so nastopili z lastno polko "Ukradena ljubezen", za katero je melodijo in aranžma ustvaril Marjan Turk, besedilo pa je prispeval Matej Kocjančič. Iz zakladnice so izbrali vižo Mladih Dolenjcev, z naslovom "Pastirček".

"Res smo se razveselili te nagrade. Ta nagrada nam je dala motivacijo za delo naprej in znak, da smo na pravi poti. V avgustu nas čaka že nov podvig - Ptujski festival, kjer bomo poslušalcem predstavili dve novi skladbi," so za naš portal povedali Veseli Dolenjci, ki od konca lanskega leta nastopajo z novim harmonikarjem Bojanom Imperlom iz Sevnice.

09.07.2014 , 12:27  | 

www.narodnjak.si

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save