Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

AVSENIKI PREDSTAVILI NOVO ZGOŠČENKO

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA  na koncertu PREDSTAVIL NOVO ZGOŠČENKO z naslovom »BI B'LA MOJA« in PREJEL SREBRNO PLOŠČO ZALOŽBE VOX  za album Dolge so noči. Pri založbi VOX je izšla nova zgoščenka ANSAMBLA SAŠA AVSENIKA z naslovom »BI B'LA MOJA«, ki jo že lahko naročite preko spletne strani http://www.vox.si/glasba.php?id=34&cd=162,  najdete jo lahko tudi na policah trgovin z glasbenimi zgoščenkami.

 

image001

Na novi zgoščenki BI B'LA MOJA so viže, katere sta v večini naredila legendarna brata Avsenik, Sašo Avsenik pa jih je posnel s svojim ansamblom, s katerim lepo nadaljuje družinsko tradicijo. Na zgoščenki so nove skladbe in nekatere že znane Avsenikove uspešnice, ki jih je posnel Ans. Saša Avsenika. Pri posameznih skladbah sodelujejo tudi Gregor Avsenik, Alfi Nipič in Slovenski oktet.

image011

Ansambel Saša Avsenika je v soboto, 2.4.2016 pripravil že tradicionalen koncert s plesom  »T' douga noč«, kjer so tudi uradno najavili in predstavili novo zgoščenko z naslovom BI B'LA MOJA. V športni srebrna plosca za dolge so noci.jpgdvorani Cerklje na Gorenjskem je odmevala Avsenikova glasba, ki je velik fenomen, saj ne pozna meja, ne let in tako je tudi zapolnila dvorano do zadnjega kotička. Kljub temu, da so danes za založništvo zelo težki časi, je ansambel Saša Avsenika glede na prodajo prejšnje zgoščenke, prejel srebrno ploščo za album »Dolge so noči«, katero je v imenu Založba VOX, podelil voditelj koncerta Franci Podbrežnik. Fantom in dekletu, še enkrat iskrene čestitke in naj Avsenikova glasba še dolgo razveseljuje srca poslušalcev.


Več si lahko preberete na spletni strani http://www.saso-avsenik.com/

Pin It

Radio Narodnjak

Poslušate:

Oglasnik - Zadnje objave

  • Ni objav za prikaz.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save