Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

HELOU - TUKAJ SMO BISERI

Biseri se predstavljajo z novo priredbo svetovne uspešnice Helou. Priljubljena narodno-zabavna skupina Biseri iz Pivke je zadnje dni pospešeno delala na projektu, ki so ga poimenovali "Helou". Zakaj gre?
Radio 1 predstavlja teden priredb, kar pomeni, da od ponedeljka do petka vsak dan en slovenski izvajalec/glasbena skupina v živo predstavi priredbo ene svetovne uspešnice. Odločili so se, da bodo vsi povabljeni izvajalci priredili skladbo Hello, ki jo v originalu izvaja pevka Adele.

biseri radio 1

V oddajo Denisa Avdića so bili povabljeni tudi Biseri in z veseljem so se takoj lotili dela. Priredbo je pripravil Alen Klepčar, vodja in harmonikar zasedbe.

"K sodelovanju smo tokrat povabili še Godalni kvartet glasbene šole Postojna, s katerimi smo pred časom že nastopili skupaj v živo, in sicer na našem koncertu, ki ga je bilo moč videti tudi na TV Slovenija. Takrat smo s skupno točko odigrali našo skladbo "Recite ji". Po lepih odzivih po koncertu smo se tako odločili za še eno sodelovanje z njimi," pravi Alen Klepčar. Na skupnih vajah so dodelali še zadnje detajle, v studiu Alena posneli pesem, včeraj (torek) pa so se Biseri zgodaj zjutraj že odpravili na Radio 1, kjer so skladbo premierno odigrali v živo.

Poleg tega so na Radiu 1 pripravili tudi glasbeni sprejem za Petra Prevca, ki je bil prav tako gost v oddaji.

Sicer pa Biseri poleg nastopanja po vsej Sloveniji že pripravljajo nove, lastne skladbe. Prvo od njih bo moč slišati kmalu. Za vse "ta firbčne" vam že izdajamo naslov - Zadnji ples.

Objvaljamo studijski posnetek slovenske verzije svetovne uspešnice "Hello" (Adele), v izvedbi BISEROV in Godalnega kvarteta GŠ Postojna in
fotografijo, ki je nastala med včerajšnjim gostovanjem na Radiu 1


Za vse dodatne informacije vam je na voljo Alen Klepčar, vodja Biserov, na telefonski številki 031/264-353.


Želim vam prijetno poslušanje in lep dan,

Saša Pivk Avsec

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save