Poslušajte Slovenski radio Narodnjak KLIKNI IKONO
  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak sporoča:

puscicaPostanite sponzor in podpornik radia Narodnjak!!!

Oglašujte na našem radiu in to po konkurenčni in ugodni ceni. Podjetniki in vsi, ki želite da postane radio Narodnjak vaš odmevni radio in Alpska glasba številka 1 naše dežele, vabljeni pa tudi pred vsem tisti, ki vam Alpska glasba nekaj pomeni in bi si je želeli še več na našem radiu.

POMAGAJTE NAM IN DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE IN OBSTOJ RADIA NA NASLOV  paypal.me/narodnjak

Več informacij o konkretnem sodelovanju lahko dobite na spodnjem E-mailu, naslov: Radio Narodnjak, Skrovnik 9, 8295 Tržišče

MARKETING & TRŽENJE: radionarodnjak1@gmail.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ANSAMBEL VERITAS - Le zate

Ansambel Veritas še naprej ostaja v narodno - zabavnih vodah in bo svoje pesmi še naprej usmerjal, tako kot jih je do sedaj.
Pesmi bodo prepevale o ljubezni, sreči in miru. Člani ansambla se zavedajo, da morajo občinstvo znova in znova presenetiti in držati v dobri volji, zato, imajo pripravljen razvedrilni program s katerim vas bojo nasmejali do solz. Vaša prireditev pa bo popestrena in vi boste zadovoljni.
"Ansambel Veritas - glasbi smo se predali!"  Tokrat predstavljamo novi videospot, ki vam ga ponujamo na ogled in poslušanje
ANSAMBEL VERITAS - Le zate

ansambel veritas

Ansambel VERITAS je mlad narodno-zabavni ansambel in prihaja iz Svetega Vida pri Vuzenici.
Ime VERITAS si je ansambel izbral po reku "in vino veritas" - "v vinu je resnica".

Ansambel se je prvič javno predstavil 1. maja 2004 v Svečini.
V prvem letu so za novo ustanovljen ansambel imeli, kar nekaj velikih nastopov, igrali pa so tudi na številnih porokah, valetah, obletnicah ter raznovrstnih prireditvah.
1.maja 2005 pa so se končno predstavili domačemu občinstvu v šotoru na igrišču Sveti Vid so priredili nepozaben večer, ki se je zavlekel dolgo v noč.

Člani ansambla VERITAS, so se udeležili tudi nekaj festivalov, največji uspeh je ansambel dosegel na 35. Števerjan-u v Italiji leta 2005, ko so fantje in dekle prejeli nagrado za NAJBOLJŠEGA DEBITANTA !

Ansambel igra narodno-zabavno glasbo. Na njihovem repertoarju lahko tako zasledimo od njihovo avtorsko glasbo, Avsenike, Alpski kvintet, Lojzeta Slaka in zabavno glasbo raznih slovenskih in tujih izvajalcev.
Glede na njihov širok izbor narodno-zabavne, kot zabavne glasbe so primerni ansambel, za kakršnokoli nastop od vrtnih veselic, porok, obletnic pa vse do valet, maturantskih plesov, raznih zaključkov,....
Ansambel nastopa širom Slovenije, pot pa jih je zanesla tudi v sosednje države na Hrvaško, v Italijo, v Avstrijo in v Nemčijo.
Ker je Ansambel VERITAS mlad ansambel največkrat prepeva o ljubezni.

Ansambel zadnje mesece veliko časa (kar ga še preostane) preživi v studio, kjer snemajo svoj prvi CD, za katerega njim glasbo piše gospod Boris ROŠKER in njim pri tem največ pomaga. Besedila pa ansamblu pišejo gospod Franc ANKERST, gospa Vera KUMPREJ, gospa Olga VIDOVIČ in gospa VERA ŠOLINC.

Pin It

Iskalnik po strani

Na programu

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Narodnjakova lestvica