Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

BRIGA ME

Novi SPOMINI so tik pred NOVIM LETOM, posneli video spot na skladbo BRIGA ME. Spot vam danes predstavljamo tudi na naši spletni strani, skladbo pa lahko poslušate na SLOVENSEM RADIU NARODNJAK.
Pa se malo spomnimo kateri prekaljeni mački sestavljajo NOVE SPOMINE.
Ansambel Novi spomini iz Dolenjskega konca obstaja že kar nekaj let, v aktualni zasedbi pa od leta 2006. Harmonikar Klemen Hribar iz Bele Cerkve, pevec Jože Mikec iz Mokronoga ter brata Rok in Denis Barbo iz Mirne Peči, smo štirje fantje, ki sestavljamo klasični trio s troglasnim, oziroma štiriglasnim fantovskim petjem.

novispomini

 

Po nekaj kadrovskih spremembah smo ugotovili, da je to najboljša možna kombinacija, saj nismo postali samo sodelavci, ampak tudi prijatelji, ki se veliko družijo tudi ko ne nastopajo. Udeležili smo se mnogih festivalov, kjer smo se predstavili širni slovenski publiki, deležni pa smo bili tudi mnogih nagrad, katerih ni malo...


Pri nastajanju skladb nam pomagajo mnogi znani glasbeniki, in sicer: Peter Fink, Marjan Turk, Franc Šegovc, Brane Klavžar, Sašo Đukić, Slavko Božič, Rok Švab, Marko Pezdirc, Dejan Bojanec, Lado Šurla in harmonikar Klemen Hribar. Besedila pišejo: Darinka Kovač, Matjaž Vrh, Fanika Požek, Matej Kocjančič, Vera Šolinc, Jože Galič, Slavko Božič, Marjan Turk, Franc Ankerst, Nataša Klinc Vybiralik, Franc Šegovc in Sašo Đukić.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save