Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Vabilo Ansambla Vikend...

na premiero videospota Ansambla Vikend, več si preberite spodaj.
Ansambel VIKEND sestavljamo pet nasmejanih fantov, ki smo veliki prijatelji in drug drugemu veliki kritiki. Člani ansambla (Rajko Petek, Miha Volk, Miha Lesjak, Melvin Majcen ter Gregor Gramc) preživimo ogromno časa skupaj - vsak teden se srečujemo na vajah, med vikendi pa na zabavah. Zelo radi se udeležujemo festivalov, dobrodelnih koncertov, radijskih in televizijskih oddaj.

vikend2

Izdali smo že tri CD zgoščenke (Tebi Vinska Gora, Godec z dušo ter Ljubezen razdeljena), naredili štiri videospote - enega za skladbo "IZGUBIL SEM VSE", drugega za skladbo "SLOVENSKI NARODNJAK" (v sodelovanju z gadi in navezo), "ČE MUZIKANTA IMELA BOŠ ZA FANTA" (v sodelovanju z ansamblom Veseli Dolenjci) ter videospot za skladbico "ZA LEPŠI SPOMIN". Leta 2010 smo igrali našim zdomcem v Ameriki ter Kanadi in jim poskušali pričarati vsaj mali košček Slovenije.


V glavnem imamo člani ansambla zelo pestro in energično življenje, vedno se dogaja kaj zanimivega in nikoli nam ni dolgčas. Je pa zaradi tega včasih malo težje našim boljšim polovicam, ki so velikokrat same doma, ko mi naokoli razveseljujemo ljudi. :)


Ansambel Vikend delujemo od oktobra leta 2009, priredili pa smo tudi že tri promocijske koncerte v Vinski Gori, ki so bili zelo lepo sprejeti.
Spoštujemo vsakega, ki se ukvarja z glasbo, ker sami vemo koliko truda je potrebno vložiti v same vaje, koliko je odrekanj in koliko energije se porabi na ''špilih'', da so vsi zadovoljni.

 

vikend

 

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save