Poslušajte Slovenski radio Narodnjak KLIKNI IKONO
  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak sporoča:

puscicaPostanite sponzor in podpornik radia Narodnjak!!!

Oglašujte na našem radiu in to po konkurenčni in ugodni ceni. Podjetniki in vsi, ki želite da postane radio Narodnjak vaš odmevni radio in Alpska glasba številka 1 naše dežele, vabljeni pa tudi pred vsem tisti, ki vam Alpska glasba nekaj pomeni in bi si je želeli še več na našem radiu.

POMAGAJTE NAM IN DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE IN OBSTOJ RADIA NA NASLOV  paypal.me/narodnjak

Več informacij o konkretnem sodelovanju lahko dobite na spodnjem E-mailu, naslov: Radio Narodnjak, Skrovnik 9, 8295 Tržišče

MARKETING & TRŽENJE: radionarodnjak1@gmail.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Irena Vrčkovnik se je spečala z Vitezi

Nova zasedba ansambla VITEZI CELJSKI !!! Vitezi Celjski so podali dlan Ireni Vrčkovnik in ona jo je sprejela. Tako je v skupnem sodelovanju nastala pesem Sprejmi dlan, za katero so posneli tudi spot, ki si ga lahko ogledate spodaj.

vizezi celjski

Vitezi Celjski veljajo na narodno zabavni sceni za vrhunske izvajalce in eden izmed najuspešnejših slovenskih ansamblov, ki že dolga leta žanje uspehe na velikih odrih festivalov.  So absolutni zmagovalci številnih festivalov, trikrat so zmagali na Ptujskem festivalu, Števerjansko-zamejskem festivalu v Italiji, Vurberkškem festivalu z Diatonično harmoniko. Dvakrat so zmagali na prestižnem festivalu narodno zabavne glasbe Slovenska polka in valček na RTV Slovenija ter enkrat na Narečni popevki. Razprodali so tri glasbene projekte Pozdrav Celju, Najlepše viže ter Kraljica jodlanja pri založbi RTV Slovenija, v studiu pa pravkar snemajo že četrti album. Pred kratkim se je ansambel pomladil in razširil ekipo z vrhunskimi glasbeniki, v živo pa Celjski vitezi izstopajo iz povprečja narodno zabavnih bandov, saj ne izvajajo samo narodne glasbe, temveč tudi  slovensko zabavno glasbo, Ex Yugo, Pop , Country, Rock, Romsko-Židovsko in Evergreene.  


V svoje vrste pa so povabili tudi odlično vokalistko Ireno Vrčkovnik, s katero so posneli skladbo in spot Sprejmi dlan. »Namen nove ekipe je obogatiti  in nadgraditi značilen zven ansambla, z veliko mero srčnosti, življenja,  kateri je bil zelo dobro sprejet med poslušalci. V našo glasbo želimo vnesti kvalitetne prvine tradicionalnega igranja narodno zabavne glasbe, kakor tudi stile drugih glasbenih zvrsti, to smo napravili z izbiro vrhunskih glasbenikov kateri to obvladajo«, je povedal vodja skupine Viki Ašič. O nastanku skladbe in sodelovanju z Ireno Vrčkovnik pa je dodal: »Vsako delo nastane z nekim namenom ali  kot posledica dogodkov, ki so se zgodili in pusti v človeku močan vtis. Že nekaj časa se mi je porajala melodija, ki je vedno bolj dobivala čiste linije, ob kozarčku z odličnim besedilo piscem Damjanom Pasaričem, je skozi debato prišla na površje tema besedila Sprejmi dlan. Linija melodije je bila napisana v osnovi za ženski vokal. vendar v našem ansamblu trenutno nimamo pevke. Potrebno poiskati vokalistko, ki s svojim znanjem, tehniko, predvsem pa z občutkom ki ga začuti ob melodiji ter besedilu vse skupaj poveže v odlično interpretacijo, tako pove in doseže bistvo sporočila do poslušalca. Takoj je bilo eno ime v ospredju, Irena Vrčkovnik«. Viki je nadaljnje razplete komentiral takole: » Ob ideji, poslani melodiji in besedilu  ki sem jo imel je bila Irena navdušena. Na skupni vaji smo postavili še temelje vokalnega aranžmaja, ki je zvenel takoj zelo dobro, bil prijeten za uho in všečen vsem prisotnim. Mislim da je z odličnostjo vseh članov ansambla in vrhunsko Ireno Vrčkovnik, bistvo pesmi dosežen, saj so se takoj pokazali pozitivni odzivi občinstva kjerkoli, kakor tudi strokovnjakov, da smo na pravi poti, kar pa je seveda odlična popotnica za pomlajene Viteze Celjske, kateri imamo nov zagon, ideje in odličnost v glasbi, predvsem pa preprostost,  srčnost in užitek, ki ga čutimo ob igranju«.

Povzetek: ekskluzivno.si

Pin It

Iskalnik po strani

Na programu

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Narodnjakova lestvica