Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Vabilo na koncert AN FLET'N VEČER

Spoštovani,

v mesecu marcu, ko žene in matere praznujejo, Občina Tržič v sodelovanju z Agencijo Media butik pripravlja in vabi na tradicionalni koncert AN FLET'N VEČER, ki bo v soboto, 21. marca 2015, ob 19. uri v Dvorani tržiških olimpijcev.

oglaswebanfletnvecer

Letos nam bodo družbo na odru delali priljubljena Tanja Žagar, legendarni Fantje s Praprotna, ki jih bo spremljal in se tudi sam predstavil, ansambel Igor in zlati zvoki, zapela nam bo domačinka Marija Ahačič Pollak in nas povabila na čisto poseben njen koncert v jeseni, Primorski fantje, ki so na glasbeni sceni že štiri desetletja, Ognjeni muzikanti, ki so izdali prvo zgoščenko, priljubljeni domačini, člani ansambla Zarja, ki vedno znova prepričajo v domačem narečju in talentirani pevec Stiven Rahman, ki ste ga mnogi prvič slišali v oddaji Slovenija ima talent. Koncert bo tokrat povezovala vedno jezična Mama Manka, ki bo poskrbela za iskrive misli in smeh v dvorani.

Vstopnice so že v predprodaji po 10 eur v TPIC Tržič, v Gostilni in piceriji Kozuc v Tržiču, v Baru Košuta v Križah, v KGZ Sloga Kranj in na bencinskem servisu Logo vTupaličah. Na dan koncerta bodo dva evra dražje. Vstopnica je lahko tudi lepo darilo.

Zlati pokrovitelj koncerta je Avtoservis Žepič – Bojan Žepič s. p. iz Retenj pri Tržiču, pooblaščeni serviser vozil Citroen. Družinsko podjetje Avtoservis avtocenter Žepič Bojan s.p. iz Retenj nudi servis, vzdrževanje in popravilo večine znamk osebnih in kombiniranih vozil. Leta 2012 so v prenovljenih poslovnih prostorih prevzeli tudi pooblaščeni servis, karoserijo in rezervne dele za vozila Citroen. Nudijo tudi servis kombi in dostavnih vozil ter avtodomov. Jeklene konjičke temeljito operejo v eni od najsodobnejših avtopralnic na Gorenjskem.


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo v Agenciji Media butik, na telefonski številki 051/697-736 ali preko elektronske pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Želim vam lep konec tedna in vas prihodnjo soboto vabim v našo družbo na An flet'n večer v Tržič.

Saša Pivk Avsec

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save