Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

7. božično-novoletni koncert JERBAS DOMAČIH

Spoštovani,

Občina Gorenja vas – Poljane in Agencija Media butik vas vabita na tradicionalni 7. božično-novoletni koncert JERBAS DOMAČIH, ki bo v nedeljo, 21. 12. 2014, ob 16. uri v telovadnici OŠ Poljane nad Škofjo Loko.

V Jerbasu domačih bo tudi letos veliko dobre glasbe, smeha in obujanja domačih običajev Poljanske doline. Domači igralci Cilka Fern, Ela Tavčar, Miha Gantar, Olga in Katja Šubic, Ivan Alič in Ivan Dolenec bodo „tapravo Dolenjko“ Mamo Manko tokrat poučili o poljanskih kolinah, peki kruha, jahanju, pripravi pomlajevalnih krem, slišala bo kakšen šoferski nasvet in še kakšno bodo ušpičili. Za glasbeni del pa bodo poskrbeli priljubljeni muzikanti: Ansambel Petra Finka, Dejan Vunjak, Vesele Štajerke, Vikend, Hotaveljski kvintet, Veseli Dolenjci in Tapravi faloti.

Vstopnice po 7 eur so že v predprodaji v gostilnah Na Vidmu, Pr'Sedmic in Lipan, v KGZ Poljane in na Turizmu Škofja Loka.

Za vse informacije smo vam na voljo v Agenciji Media butik na telefonski številki 051/697-737 ali preko elektronske pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vabljeni na Jerbas domačih.

Saša Pivk Avsec

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save