Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Prostovoljno gasilsko društvo Mislinja, organizira dobrodelni koncert za nakup AVTOMATSKEGA DEFIBRILATORJA (AED).

Kaj je AED?

AED je varna in enostavna naprava!
Avtomatski eksterni defibrilator (AED) je prenosna elektronska naprava, ki je sposobna zaznati zastoj srca pri človeku. S pomočjo električnega sunka pa lahko srce ponovno požene in s tem reši življenje.

Nastopajoči :
- Ansambel Smeh
- Ansambel Labodi
- Ansambel Škorpijoni
- Ansambel Nemir
- Ansambel ŠEPET z Robert Goličnik
- Ansambel Vihar
- Ansambel Stil
- Ansambel Napev
- ZREŠKA POMLAD
- Klapa Šentilj
- Fantje z vasi

Program bo povezovala Natalija Križaj.

VSTOPNICE po 10€ vam bodo na voljo v nedeljo 14.12.2014 in 21.12.2014 pred PTC Lopan, pri gasilcih PGD Mislinja, ali na GSM: 031 751 997 (Žan) in na dan koncerta. Otroci do 15 let starosti imajo vstop prost !


Zakaj potrebujemo AVTOMATSKI DEFIRBILATOR ?
Ker se je društvo odločilo priskočiti na pomoč reševalni službi ob zastoju srca na našem območju oziroma našem požarnem rajonu, se je 20 članov tudi udeležilo usposabljanja in pridobilo naziv PRVI POSREDOVALEC. Tako bomo ob presoji zdravnika ali potrebuje pomoč gasilcev aktivirani tudi mi. Ker vemo, da zdravstveno reševalni center Koroška lahko kdaj potrebuje do Mislinje tudi več minut, bomo olajšali delo njim, pacientu pa bomo povečali možnost preživetja. Ker so ob zastoju srca pomembne minute in sekunde, občani in občanke ne bodite presenečeni če bodo na kraj prvi prišli gasilci in pričeli z oživljanjem in uporabo AED (Avtomatski Defibrilator ), do prihoda reševalcev zdravstveno reševalnega centra Koroške.

Največja zahvala gre vsem nastopajočim, ki se bodo odpovedali svojega honorarja in z tem nam pomagali da bomo kupili avtomatski defibrilator, ki bo nameščen v gasilskem avtomobilu. Zahvala gre seveda tudi vsem tistim, ki boste kupili vstopnico in se udeležili koncerta.

Pomagate pa lahko tudi z prostovoljnimi finančnimi prispevki z nakazilom na TRR prostovoljnega gasilskega društva Mislinja : IBAN SI56 0247 0001 8748 672 (NLB d.d.). Za namen plačila vpišite : za avtomatski defibrilator.Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save