Poslušajte Slovenski radio Narodnjak KLIKNI IKONO
  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak sporoča:

puscicaPostanite sponzor in podpornik radia Narodnjak!!!

Oglašujte na našem radiu in to po konkurenčni in ugodni ceni. Podjetniki in vsi, ki želite da postane radio Narodnjak vaš odmevni radio in Alpska glasba številka 1 naše dežele, vabljeni pa tudi pred vsem tisti, ki vam Alpska glasba nekaj pomeni in bi si je želeli še več na našem radiu.

POMAGAJTE NAM IN DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE IN OBSTOJ RADIA NA NASLOV  paypal.me/narodnjak

Več informacij o konkretnem sodelovanju lahko dobite na spodnjem E-mailu, naslov: Radio Narodnjak, Skrovnik 9, 8295 Tržišče

MARKETING & TRŽENJE: radionarodnjak1@gmail.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

PIRFEST ŽE PETIČ VABI V PREDDVOR

Avtor: Saša Pivk Avsec

PIRFEST ŽE PETIČ VABI V PREDDVOR
Ta konec tedna velika zabava v objemu Storžiča


Agencija Media butik vas vabi na že tradicionalni PIRFEST - PREDDVOR 2014. V petek, 19. septembra igrajo Ansambel Saša Avsenika in Biseri, v soboto, 20. septembra pa vas bo med 20. in 20.30 ogreval Ansambel Žana Urbanca, potem pa sledi nora zabava z MODRIJANI. V petek je prvo uro prva pijača gratis, pivo vam podarja Venera shop, za brezplačne brezalkoholne napitke v prvi petkovi uri pa bomo poskrbeli v Ageniciji Media butik. Vstopnina znaša 3 eure. Veliko brezplačno parkirišče, žur in vse kar sodi zraven - zagotovljeno.


O LETOŠNJIH GLASBENIH GOSTIH PRIREDITVE PIRFEST - PREDDVOR 2014

Ansambel Saša Avsenika
Šestnajstdnevna turneja po Kanadi, izid tretje zgoščenke in jubilejni koncert so trije dogodki, s katerimi je Ansambel Saša Avsenika letos kronal prvih pet let uspešnega muziciranja. Nad februarskim gostovanjem čez lužo so bili več kot navdušeni in napovedujejo, da se v roku dveh let vrnejo. Tretjo zgoščenko, ki so jo naslovili Dolge so noči, prvič zaznamujejo tudi avtorske skladbe Saša Avsenika. Zadnji petek v marcu pa so s svojimi glasbenimi prijatelji in številnimi ljubitelji njihove glasbe, ki so vstopnice razgrabili že pred novim letom, praznovali 5. letnico delovanja v nabito polni dvorani Biotehniškega centra Naklo in prvič nastopili s pridruženim članom, igralcem in voditeljem Jurijem Zrnecem.

Ansambel Biseri
Biseri prihajajo iz Male Pristave pri Pivki, vasice, ki meji med primorsko in notranjsko regijo. Štiri mlade člane druži prijateljstvo ter ljubezen do glasbe. Ansambel sestavljajo brat in sestra, Alen in Sabina Klepčar, bratranec Sandi Morel, ter drugi bratranec Boris Prunk, torej so Biseri ena sama "žlahta". Poudarek dajejo na kvalitetno izvajanje skladb, kar je po njihovem mnenju cilj do uspeha. Nastopili so na številnih festival narodno-zabavne glasbe in prejeli najvišja priznanja, od Zlatega zmaja do Plakete Lojzeta Slaka.

Ansambel Žana Urbanca
Žan Urbanc, štirinajstletnik iz Zaloga se je igranja na harmoniko začel učiti že v drugem razredu osnovne šole. Žanov vzornik je Franc Mihelič, učitelj pa priznani harmonikar in avtor skladb Brane Tičar, ki je pred več kot tremi desetletji ustanovil ansambel Gašperji. Žan je sledil očetovi želji in ideji in iz Tria Žana Urbanca je pred kratkim nastal Ansambel Žana Urbanca, v katerem mu družbo delajo še osemnajstletna pevka Neža Zatler iz Ljubljane,  šestnajstletni pevec Aljaž Pirc z Zgornje Bele pri Preddvoru in sedemnajstletni Ambrož Rozman iz Šenčurja. V tej zasedbi nastopajo od februarja letos, imajo pa smele načrte za prihodnost. Ena od želja se jim je že uresničila, saj so pred kratkim posneli svojo prvo skladbo z naslovom Oh jej ta šola, katere avtor v celoti je Brane Tičar. Nad Ansamblom Žana Urbanca bdi mentor Rok Ristič, sicer član Veselih Begunjčanov, ki jim s svojimi izkušnjami zna svetovati in jih usmerjati na prava glasbena pota.

Modrijani
Mladi, zagnani, nepopustljivi, iskreni, predani glasbi. Vse ostalo pove že njihovo ime - Modrijani. Prejeli so že dva Viktorja za naj glasbenega izvajalca, v parih minutah tudi letos razprodali dve Noči Modrijanov. Fantje živijo svoje sanje.Modrijani so štiričlanska fantovska glasbena zasedba, ki deluje od leta 2000 ter igra in ustvarja na področju narodnozabavne glasbe, z "a cappella" prepevanjem pa ohranjajo tudi slovensko ljudsko glasbeno izročilo. Po množici festivalskih nagrad na slovenskih narodnozabavnih festivalih bratranca Rok in Blaž Švab ter brata Peter in Franjo Oset ostajajo zvesti domači glasbi, z mladostnim in inovativnim načinom interpretacije pa vnašajo potrebno svežino v pesmi, ki jih ustvarjajo skupaj z odličnimi slovenskimi avtorji glasbe in besedil.

Pin It

Iskalnik po strani

Na programu

Android APP

androidapp

Radio Narodnjak

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Narodnjakova lestvica