Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Noči Modrijanov 2014

Razkrivamo nekaj podrobnosti o verjetno največjem in najbolj obiskanem koncertu pri nas, o Noči Modrijanov, ki je bila lansko leto razprodana v nekaj minutah. Modrijani razkrivajo datum začetka prodaje vstopnic...

www.narodnjak.si

"Nekdo nam je pred dobrimi desetimi leti prijazno, pa tudi malce posmehljivo, dejal: Fantje, uživajte v svojih 5 minutah slave." Veseli smo bili tega komplimenta. Še bolj pa smo veseli, da nam je uspelo teh 5 minut podaljšati na 10. Občinstvo, s katerim se srečujemo po Sloveniji, je z nami v dobrih 14 letih prebedelo veliko res lepih noči. A iskreno povedano, Modrijani to pot merimo po lepih doživetjih in izkušnjah, ne po popularnosti," so zapisali Modrijani.

Modrijani trenutno praznujejo drugega Viktorja, ki so ga prejeli kot glasbeni izvajalci, in izid nove plošče z naslovom Moja. Obenem pa najavljajo, da se bo za letošnjo Noč Modrijanov, ki bo 23. in 24. oktobra, v dvorani Zlatorog v Celju, pričela v ponedeljek, 18. avgusta, ob 9. uri dopoldan, na vseh prodajnih mestih Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih. Lani so karte pošle v nekaj minutah. Letos bo enkraten nakup omejen na 10 kart.

Pin It

Radio Narodnjak

Poslušate:

Oglasnik - Zadnje objave

  • Ni objav za prikaz.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Android APP

androidapp

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save