Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak sporoča:

puscica

INTERNACIONALNI RADIO NARODNJAK

DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE RADIA NA NASLOV  paypal.me/narodnjak

 Naslov radia: Radio Narodnjak, Skrovnik 9, 8295 Tržišče

KONTAKT&MARKETING&TRŽENJE: radionarodnjak1@gmail.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Izšla je nova Golica z Ansamblom Saša Avsenika!

Poroka je prestavljena – zrli so smrti v oči – preberite najbolj osebno predstavitev ansambla doslej! V idilični vasici na skrajnem vzhodu in zadnjem hribčku Slovenije smo preživeli nekaj uric z odličnim ansamblom Saša Avsenika. Člani so nam zaupali skrivnosti, ki jih doslej niso delili še z nikomer. Omogočimo vam brezplačen vstop na Noč Modrijanov 2016 - čim prej izpolnite prijavnico v reviji. Število mest je omejeno! Ste poročeni? Nameravate v zakonski stan skočiti v kratkem? Če še hranite vašo poročno obleko potem boste lahko zasijali na Noči Modrijanov 2016 tokrat prav vi!

golica revija avgust

Je Manca Špik s Kvatropirci razočarana? Je Saša Lendero padla dol? Kmetije ne bo vodila!  So poslušalci domače glasbe manj inteligentni? Objavljamo članek in komentar, ki je razburkal slovensko narodno-zabavno sceno.

Na vse smo odgovorili v novi Golici in pripravili strokovno oceno vseh nastopajočih ansamblov iz festivalov domače glasbe. Tokrat se posvečamo festivalu v Marija reki. Ocenili smo in izpostavili tudi marsikje podpovprečno delo zvokovnih mojstrov.

V reviji vas čakajo tudi najbolj odštekane zgodbe ansambla Jureta Zajca. So za plakatom nagi? Objavili smo vse o letošnjih dežurnih zmagovalcih Murnih, Ravbarjih in ugotovili, da je Bojan Lugarič izredno strog šef!

golica revija avgust

Poiščite Golico na vseh prodajnih mestih in na 030 33 55 55 kjer nove naročnike čaka uradna majica Ansambla Saša Avsenika zastonj! Brezplačno jo lahko dobite zgolj s pomočjo Golice.

IZPOSTAVLJENO

Revija Golica vam edina omogoči nastop in obisk koncerta leta brezplačno! Ste ali boste v kratkem poročeni? Omogočimo vam brezplačen vstop na Noč Modrijanov 2016 - čim prej izpolnite prijavnico v reviji. Pohitite - število mest je omejeno!  Objavili smo tudi še nikoli razkrita dejstva iz ozadja priprav Noči Modrijanov.


Poroka je prestavljena – zrli so smrti v oči – preberite najbolj osebno predstavitev Ansambla Saša Avsenika doslej! Adrenalinski pevec Dejan Zupan je Avsenike skoraj popeljal v smrt! Poiščite Golico na vseh prodajnih mestih in na 030 33 55 55 kjer nove naročnike čaka uradna majica Ansambla Saša Avsenika povsem brezplačno!

VIS VIRES
Trnoveljska c.32
3000 Celje

00386 (0)51603203

Pin It

Oglasnik - Zadnje objave

  • No posts to display.

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Android APP

androidapp

Rezervniavtodeli24.si

LIVE TV

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Narodnjak

Poslušate:

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save